Merry meet ! 

   Aici e omul din spatele Crafting Magick – Salia Popuța. In ultimii 2 ani am trecut prin suficiente provocări sa îmi ajungă pentru o viață întreagă. În acele momente singura mea evadare din realitate a fost sa îmi găsesc diverse activități in care sa mă pierd. Cred ca fiecare dintre noi avem un hobby. Dar ce faci când din fiecare hobby ramai cu un obiect nou ? În prima fază umpli toată casa.

       Întrebarea care rămâne este: de ce lumânări ? 

Simplu – din nevoie de a folosi lumânări simple, colorate, neparfumate. După multe căutări am găsit un singur model, de o singura dimensiune cu 6 culori – după ce am analizat dacă pentru câteva lumânări merită să îmi cumpăr ceară și sa le fac eu exact cum am nevoie. Dar când ai deja 4 hobby-uri pe care le faci în același timp, mai este loc de încă unul.

   După săptămâni de încercări eșuate, topit si retopit ceara, zeci de video-uri de pe diverse site-uri am reușit sa le aduc in stadiul de acum – lumânări unice, complet personalizabile : mărime, culoare și aroma -  pentru ca fiecare dintre noi aprinde o lumânare din motive diferite, de ce sa nu fie și lumânările diferite ? 

     Pentru ca atunci când ai oportunitatea sa faci ceea ce îți imaginezi doar cerul este limita.